The Journey Logo

LIVE Online met Arnold Timmerman


De Journey Experience Online


31.Oktober & 1. November

ONTDEK HET ZELFGENEZEND VERMOGEN DAT IN JE ZIT

Waarschijnlijk het meest transformerende weekend van je hele leven

      REGISTREER HIER      

Kom naar The Journey Experience; ervaar en leer één van de meest effectieve, levensveranderende methodes die op het moment beschikbaar is in de wereld.

De workshop biedt je praktische en krachtige handreikingen die je overal in je dagelijks leven kunt gebruiken.

The Journey Experience geeft je toegang tot de verborgen, in je lichaam opgeslagen informatie die heeft geleid tot emotionele, mentale en fysieke beperking.

Je leert hoe je die informatie kunt opruimen, waarna je je meteen vrijer, blijer, sterker en energieker voelt.

The Journey Logo

LIVE Online met Arnold Timmerman


De Journey Experience Online


31.Oktober & 1. November

ONTDEK HET ZELFGENEZEND VERMOGEN DAT IN JE ZIT

Waarschijnlijk het meest transformerende weekend van je hele leven

KRACHTIGE HULPMIDDELEN EN

LEVENS VERANDERENDE METHODEN

ONTWORPEN OM U TE HELPEN

 • Begrijp waarom en hoe uw emoties een grote invloed hebben op uw gezondheid
 • Ervaar diepe vreugde, vervulling en vrijheid door de resten van oude emotionele wonden en trauma's op te ruimen
 • Stop met het blijven herhalen van negatieve zelfpraat en oude verhalen over pijn, kritiek of oordeel
 • Leer hoe u anderen, uzelf, het leven ... echt kunt vergeven en ontdek de echte innerlijke vrede
 • Ontwikkel een levenslange reeks vaardigheden om de oorzaak van uw problemen te achterhalen en op te lossen
 • Laat uw trauma's uit het verleden los en krijg toegang tot het diepgaande natuurlijke genezende vermogen van uw lichaam
 • Realiseer en waardeer de gaven en zegeningen die u al in het leven hebt
 • En veel veel meer!

Zet nu uw volgende stap en sluit u aan bij
andere gelijkgestemden  die hebben besloten proactieve stappen te ondernemen om hun leven te transformeren en radicaal te genezen.

VISIONAIR LERAAR

BRANDON BAYS

Brandon Bays wordt erkend als een van de meest dynamische, inspirerende en diep vernieuwende leraren op het gebied van persoonlijke groei en genezing van lichaam en geest.

Ze staat internationaal bekend om haar radicaal transformerende werk op het gebied van cellulaire genezing, emotioneel welzijn en spiritueel ontwaken, en is de pionier van The Journey Method®.

Van haar bestseller "The Journey" is wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht en is in 23 talen vertaald.

In de afgelopen 26 jaar heeft The Journey Method zich over de hele wereld verspreid en is nu beschikbaar in 48 landen.

UW PRESENTATOR

ARNOLD TIMMERMAN

De in Nederland geboren Arnold Timmerman is de belangrijkste co-presentator van Brandon Bays bij live-evenementen en faciliteert sinds 2004 seminars en retraites met haar over de hele wereld.

Arnold heeft 4 boeken gepubliceerd over de onderwerpen leiderschap, coaching en spiritualiteit.

Met jaren van zelfonderzoek, persoonlijke ontwikkeling en ervaring in het ondersteunen van anderen, is Arnold een buitengewone metgezel voor je online Helende Reis ervaring.

WAAROM DE HELENDE REIS EXPERIENCE  ONLINE BIJWONEN?


Alles wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot je aangeboren zelfgenezende kracht en voorwaarts te gaan in een hernieuwde vrijheid

Brandon Bays, een wereldwijde expert op het gebied van lichaam en geest, geeft je de tools waar geen enkele meditatie, positieve mindset of gezonde levensstijl je eerder heeft kunnen brengen: naar de oneindige intelligentie in je die je lichaam diep kan genezen, die je bevrijdt van emotionele valstrikken en die jouw leven op elk niveau diepgaand transformeert.


Emotioneel welzijn

Terwijl u de emotionele grondoorzaken van uw problemen in het leven benadert en opruimt, ervaart u de echte aard van emotie.

Je verwijdert emotionele blokkades, negativiteiten en zelf-saboterende gewoonten, en je voelt de blijvende vrijheid die eruit voortvloeit.

De Helende Reis Processen

Je leert de unieke en specifiek ontworpen tools die Brandon Bays gebruikte om zichzelf te genezen van een tumor ter grootte van een basketbal en die haar leven op elk niveau transformeerde.

Je leert door haar lessen en je eigen praktische uitvoering - het begeleiden en ontvangen van Helende Reis processen. Getrainde Journey Practitioners zullen beschikbaar zijn om u bij elke stap te ondersteunen.

Fysieke gezondheid

85% van alle ziekten heeft een emotionele oorzaak. The Journey Intensive Online leert je HOE je toegang krijgt tot deze kernproblemen en ze loslaat.

Daarom is The Journey 26 jaar lang getuige geweest van zoveel mensen over de hele wereld die hun gezondheid en welzijn in zo'n korte tijd radicaal hebben veranderd.

Verminder stress, angst en depressie

De Helende Reis processen die u zult leren, hebben al met succes honderdduizenden mensen bevrijd van stress, angst en depressie.

Eerdere deelnemers hebben het beschreven als ‘volledig bevrijdend’, ‘ingrijpend levensveranderend’ en het voelt voor velen als ‘een zware last dat van mijn schouders af valt’.

Transparantie

Deze retraite is niet bedoeld voor mensen met slechts een toevallige interesse. Het is niet voor degenen die willen dat anderen de verantwoordelijkheid voor hun leven nemen.

Het is voor degenen die bereid zijn verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen welzijn; voor degenen die iets willen proberen dat sterk verschilt van de reguliere. Het is voor mensen die diepgaande en effectieve antwoorden willen op de problemen van het leven.

MELD U VANDAAG AAN EN ONTVANG DEZE
SPECIALE CADEAUS:


DE HELENDE REIS / THE JOURNEY
BOEK DOWNLOADEN EN AUDIOBOEK

Download de digitale versie van Brandon Bays 'bestseller The Journey.

Het boek The Journey van Brandon Bays heeft wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht en heeft de afgelopen 21 jaar de levens van miljoenen mensen over de hele wereld getransformeerd en veranderd.

Je ontvangt ook het bijbehorende audioboek.


200 € KORTING OP DE “ABUNDANCE” ONLINE

De meeste cursussen leren hoe u uw droom kunt laten uitkomen door middel van een positieve instelling en actie. Dus waarom komt een deel ervan uit en andere niet?

Conscious Abundance Online biedt unieke inzichten in hoe je overvloed blokkeert en hoe je de stroom weer kunt vergroten.

U ontvangt 200 € korting op de normale prijs.

      REGISTREER HIER      

DE HELENDE REIS EXPERIENCE ONLINE met Arnold Timmerman

€497

€297


Als u nu lid wordt, krijgt u:

 • Twee volle dagen live les en praktisch werk
 • 2 weken toegang tot de opnames
 • Downloadbare proces scripts om voor altijd te gebruiken
 • Journey Proces swaps (uitwisseling) met mededeelnemers
 • Ondersteuning van gelijkgestemde zielen in de gemeenschap groep
 • BONUS: downloadbaar The Journey-boek
 • BONUS: 200 € korting voor aanstaande Conscious Abundance Online
      REGISTREER HIER      

WAT ANDEREN DENKEN

VEELGESTELDE VRAGEN

 Online training afgevaardigde thuis

Wat is de taal en tijdsindeling van deze retraite?

Deze online retraite wordt alleen in het Nederlands aangeboden.

·       Donderdag 29 oktober - 19:00 - 20:00 Pre-meeting met Arnold Timmerman om je te verwelkomen en je te helpen met de technologie, klaar voor het weekend

·       Zaterdag 31 oktober - 10:00 - 19:30 uur

The Journey Experience – Emotionele Journey Dag

·       Zondag 1 november - 10.00 - 19.30 uur

The Journey Experience - Fysieke Journey Dag

Heb ik een laptop / pc nodig om mee te doen?

Ja en nee! We hebben gemerkt dat de meeste mensen het gemakkelijker en comfortabeler vinden om op een laptop of pc te werken, maar zolang u kunt deelnemen aan de ZOOM-sessies via een webbrowser, kunt u alles gebruiken wat voor u werkt!

Wat zijn pre-meetings?

De Pre-Meeting is een ESSENTIEEL onderdeel van deze cursus, dus zorg ervoor dat u aanwezig kunt zijn. Het duurt ongeveer 20-30 minuten en zorgt ervoor dat je technisch klaar bent voor het weekend.

Wat moet ik doen als ik een sessie mis?

The Journey Experience is ontworpen om je een krachtige ervaring te geven van The Journey-processen. Elke sessie leidt je elke middag stap voor stap naar je Journey Proces-werk en daarom vragen we je om je volledig in te zetten voor het weekend en bij elke sessie aanwezig te zijn.

Begrijpelijk, het leven gaat onderwijl gewoon door en als u onverwachts wordt weggeroepen vanwege een uitzonderlijke omstandigheid, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar support@thejourneymethod.com, dan zullen we kijken wat de beste manier is om verder te gaan.

Hoe werkt het allemaal?

Onmiddellijk na registratie ontvang je The Journey e-book en audioboek link (beide alleen in het ENGELS). Donderdag voordat de retraite begint, is er een pre-meeting met Arnold, als laatste voorbereiding en ter ontmoeting met de andere deelnemers.

De weekendretraite begint op zaterdagochtend. Dit wordt gevolgd door talloze les- en praktische sessies gedurende de dag, die allemaal nodig zijn om je voor te bereiden op het uitwisselen van een Journey-proces in de middag. Een soortgelijke structuur is ook op zondag.

Wat heb ik nodig voor de retraite?

Ten eerste de bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven, je eigen welzijn.

Dan een open hart, een open geest en een toewijding om waarachtig te zijn over je eigen levensproblemen wanneer ze zich voordoen, wetende dat The Journey Experience Online retreat is ontworpen om je toegang te geven tot oude pijnlijke pijn, gewoonten en zelf saboterend gedrag, dus ze kunnen voorgoed worden genezen en gezuiverd.

Onze ervaren trainer- en ondersteuningsteams staan klaar om op elk moment te helpen.

Hoe krijg ik toegang tot de retraite?

In de week voorafgaand aan het evenement raden we u aan om de Zoom applicatie op uw laptop of telefoon te downloaden en te installeren.

U ontvangt een e-mail met de links om u te verbinden met de Zoom kamer en ook met de procesbladen die idealiter voor het weekend moeten worden afgedrukt.

Ik kan niet volledig in een retraite-omgeving zijn vanwege werk of ouderlijke verantwoordelijkheden. Is het nog steeds de moeite waard om mee te doen?

The Journey Experience is ontworpen om je een krachtige ervaring te geven van het The Journey-proces. Elke sessie leidt je stap voor stap naar je Journey Proces werk en daarom vragen we je om je volledig in te zetten voor het weekend en bij elke sessie aanwezig te zijn.

Als je je niet volledig kunt committeren aan het weekend, dan is onze Journey Intensive Online Extended-optie wellicht een beter alternatief, waarbij je de cursus in je eigen tempo en gedurende een periode van een aantal weken kunt volgen.

Neem contact op met ons team om te weten wanneer de volgende beschikbaar is: support@thejourneymethod.com

Wat is het annuleringsbeleid?

Mocht u besluiten om niet deel te nemen nadat u zich heeft aangemeld, moeten we u erop wijzen dat er op dit moment GEEN RESTITUTIE beschikbaar is. In bepaalde gevallen kunnen we uw betaalde gelden mogelijk overboeken naar een alternatieve cursus of programma.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Dit programma is ingrijpend levensveranderend en diep helend. Het is voor iedereen die zijn leven wil genezen of verbeteren op het gebied van gezondheid, relatie, effectiviteit, carrière, overvloed, levensstijl en zelfzorg..

Is deze methode compatibel met andere geneeswijzen?

Ja absoluut!

Zoals Brandon zegt: The Journey is een weg en niet de weg! The Journey ondersteunt je bij het opruimen van je emotionele en fysieke blokkades, in feite alles wat je ervan weerhoudt je leven vanuit je meest volledige en diepste potentieel te leven - vanuit je essentiële wijsheid, genialiteit en creativiteit. En alle andere effectieve genezingsmodaliteiten, voedingsondersteuning of positieve levensstijl aanpassingen zullen u alleen maar verder ondersteunen in uw reis naar heling.

We raden u nooit aan om een orthodoxe medische behandeling te vervangen, en raden u altijd aan om professioneel medisch advies in te winnen. U kunt dit programma eenvoudig laten aanvullen met andere modaliteiten, conventioneel of alternatief.

Hebben mensen daadwerkelijke verandering ervaren met behulp van de methoden die u leert?

Vele duizenden mensen hebben met succes gerapporteerd met behulp van The Journey Methode om slopende problemen in relaties, carrière, overvloed en creatieve blokkades te overwinnen.

Ze hebben zichzelf bevrijd van een breed scala aan ziekten, waaronder chronische pijn, artritis, spijsverteringsproblemen en huidaandoeningen, evenals emotionele en gedragsproblemen zoals woede, angst, depressie, stress, seksuele blokkades, ongezonde gewoonten en verslavingen, misbruik kwesties, verlies en rouwverwerking, trauma's en vele andere pijnlijke uitdagingen in het leven.

De Helende Reis methode geeft je unieke hulpmiddelen om toegang te krijgen tot en jezelf volledig te bevrijden van de pijn van de diepste problemen in je leven.

Wat je ervaring tot dusverre in het leven ook is, wat je ook al hebt geprobeerd, de mogelijkheid van een compleet nieuwe, vitale en vreugdevolle ervaring van het leven reikt je de hand uit.

Honderdduizenden mensen over de hele wereld hebben de eenvoudige, stapsgewijze kracht van The Journey Experience ervaren.

Daarbij hebben ze een breed scala aan uitdagingen overwonnen, waaronder fysieke aandoeningen, emotionele problemen, relatieproblemen en carrière- of prestatieproblemen. Sluit je bij ons aan en bevrijd jezelf om het leven te leiden waarvoor je echt voorbestemd was.

Wat zijn de technische vereisten om deel te nemen aan dit programma?

Computer met betrouwbare internetverbinding voor live videogesprekken.

We raden u aan Zoom te installeren voor de live sessies en ook voor de proces uitwisselingen.

DE HELENDE REIS EXPERIENCE ONLINE met Arnold Timmerman

€497

€297


Als u nu lid wordt, krijgt u:

 • Twee volle dagen live les en praktisch werk
 • 2 weken toegang tot de opnames
 • Downloadbare proces scripts om voor altijd te gebruiken
 • Journey Proces swaps (uitwisseling) met mededeelnemers
 • Ondersteuning van gelijkgestemde zielen in de gemeenschap groep
 • BONUS: downloadbaar The Journey-boek
 • BONUS: 200 € korting voor aanstaande Conscious Abundance Online

NOG VRAGEN? Schrijf ons : support@thejourneymethod.com

DISCLAIMER: De Helende Reis methode is niet bedoeld om een ​​medische aandoening of ziekte te diagnosticeren of te behandelen, en is in dat opzicht ook niet wetenschappelijk gevalideerd. We kunnen geen beloften of garanties doen met betrekking tot de effecten ervan, en adviseren u altijd het advies van uw gekwalificeerde arts op te volgen. 

Wat we wel weten, is dat er steeds meer wetenschappelijk onderzoek is dat genezing op cellulair niveau valideert. Bovendien hebben in de afgelopen 20+ jaar vele duizenden mensen The Journey Method gebruikt met, naar eigen zeggen, buitengewone en blijvende resultaten. Als u het natuurlijke genezingspotentieel van uw eigen lichaam wilt ontdekken en uw oneindige potentieel wilt bevrijden, zijn we ervan overtuigd dat ook u een van onze fervente voorstanders zult worden.  

Auteursrechten/Copyright 2018-2020 The Journey 

DEEL DIT MET VRIENDEN:

Share on LinkedInShare on PinterestShare on InstagramShare on Youtube